!0) PROGRAMUES PHP _ KEY GROUP Shpk

Me Kohë Të Plotë
 • Data e Postimit: Shtator 30, 2019
 • Apliko Para: Nëntor 30, 2019
 • Shikime 229
 • 4 Aplikime
 • Niveli i karrierres: Fillestar
 • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
 • Gjinia e Preferuar: Te dyja
 • Industrite e Biznesit: Shërbime Biznesi
 • Edukimi: Diplomë Bachelor
 • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Key Group shpk, kompani  kerkimore dhe zhvilluese per tregun nderkombetar dhe Europian te aplikacioneve specifike dhe sistemeve programuese software kerkon te punesoje ne Departamentin e IT: 

 

 !0) PROGRAMUES PHP

 

Kriteret :

 • Edukimi Arsimor ne nivelin Bachelor ne nje nga deget e Teknologjise se Informacionit
 • Eksperience ne gjuhen e programimit php,qofte nga  projekte studimore ose praktika pune

 

Ofrohet:

 • Trajnim falas per personat e perzgjedhur ne projektin perfundimtar
 • Punesim Full Time te kandidatit te perzgjedhur
 • Pagese fianciare te standarteve Europiane

 

 

➠ Kandidatet qe plotesojne kriteret e mesiperme lutem te aplikojne:

@Direkt nga platforma njoftime.biz

@Facebook: https://www.facebook.com/njoftimepunesimi

@Email: hragency.al@gmail.com

 Suksese!