Agjent Marketingu – B.B.D. shpk

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Shtator 11, 2019
  • Apliko Para: Shtator 30, 2019
  • Shikime 9
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Tregëti me shumicë
  • Edukimi: Shkollë e mesme
Përshkrimi i Punës

BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesoj punonjës të kualifikuar në pozicion e Agjent Marketingu.

CV do te trajtohen konfidencialisht dhe vetem kandidatet e perzgjedhur do te ftohen per interviste!

Detyrat dhe Pergjegjesite:

• Prezantimi dhe mbylljen e kontratave me klientet e rinj.

• Kreativitet në prezantim e ofertave për klientet potencial.

• Mbajtja e raporteve ditore/mujore.

• Mbajtja e marrëdhënieve të mira me klientë.

Kualifikimet / Kërkesat:

• Preferohet përvoja ne sektorin e shitjes dhe promocionit.

• Aftësi të mira komunikimi, energjik, i rregullt ne mbajtjen e marrëdhënieve të mira me klientë.

•Aftesi pune në grup

Mosha nga 23-30 vjec

Personat e interesuar duhet te dergojne CV ne email: [email protected]

TBRC