Asistent i Drejtorit te Pergjithshem – Infiniti Office

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Shtator 4, 2019
  • Apliko Para: Shtator 25, 2019
  • Shikime 27
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Femer
  • Industrite e Biznesit: Tregëti me shumicë
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Kompania Infiniti Office,lider ne fushen e kancelarise shpall pozicionin vakant Asistent i Drejtorit te Pergjithshem.

Kualifikime/ Kerkesa
-Te kete perfunduar studimet e larta
Te kete eksperience pune jo me pak se 2 vjet 
Te kete aftesi shume te mira organizative dhe koordinuese 
Njohuri shume te mira rreth programeve baze kompjuterike (Word, Excel etj.)
Aftesi shume te mira komunikuese
Aftesi shume te mira per te punuar ne grup

Te interesuarit jane te lutur te dergojne cv-ne e tyre ne [email protected] , duke shenuar edhe pozicionin per te cilin aplikoni.

Vetem kanditatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.

Adresa: Rruga: Rrapo Hekali, Siper Big Market , Bashkia nr 13 (ngjitur me Market ALDI) https://goo.gl/LSSfHN

TBRC