Asistente Dentare – Klinika Dentare KETIDENT

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Shtator 6, 2019
  • Shikime 60
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Gjinia e Preferuar: Femer
  • Industrite e Biznesit: Shëndetësi
Përshkrimi i Punës

Kerkojme nje studente te stomatologjise per asistente dentare.

Aplikoni me nje CV tuajen tek [email protected]

Shkruani edhe nurmin e cel ne email, dhe prisni telefonaten tone!

Klinika Dentare KETIDENT

http://www.ketident.com

TBRC