Asistente zyre prane Drejtorise se Eventeve – Chamber of Commerce and Industry of Tirana

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Korrik 31, 2019
  • Shikime 135
  • 1 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Femer
  • Industrite e Biznesit: Shërbime Biznesi
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Kerkohet asistente zyre prane Drejtorise se Eventeve, ne Dhomen e Tregtise dhe Industrise Tirane.

Vajzat e interesuara te kontaktojne ne kete nr cel: 0695699577, ose te dergojne CV e tyre ne: [email protected]

Ps: Kane perparesi vajzat qe kane eksperienca te meparshme ne shitje/marketing ose fusha te ngjashme

Cel. : 0695699577

TBRC