Designer – Velvet Reklama

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Nëntor 6, 2019
  • Shikime 18
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Shërbime Biznesi
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Velvet Reklama kërkon Dizenjator/e.

Të jetë i komunikushëm dhe i aftë të punoj në grup.

Përbën avantazh njohja e pajisjeve të printimit dhe e gjuhës së huaj.

Të interesuarit të kontaktojnë në e-mailin e mëposhtëm!

[email protected]

Cel : +355 69 20 40 808