Digital marketer (Tiranë) – Ketri Web

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Gusht 7, 2019
  • Apliko Para: Gusht 30, 2019
  • Shikime 50
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Shërbime Biznesi
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Ketri Web, kompani me aktivitet në fushën e shërbimeve të Web-it, kërkon një individ të talentuar për pozicionin: 

digital marketer.

DETYRAT

– Hartimi i strategjive të marketing-ut

– Shkrimi i teksteve

– Optimizimi i website-ve për SEO

– Mirëmbajtja e rrjeteve sociale

– Manaxhimi i online advertising

– Krijimi dhe dërgimi i newsletter-ave

– Matja dhe raportimi i performancës së fushatave

– Ndjekja e tendencave të reja të fushës

AFTËSI PERSONALE TË DOMOSDOSHME

– Saktësi në shkrim

– Anglishte e rrjedhshme

– Vëmendje ndaj hollësive

– Vetë-përmirësim i vazhdueshëm profesional

– Orientim drejt cilësisë

– Mendim analitik

NJOHURI SHTESË

Do të parapëlqehen kandidatët që kanë studiuar marketing ose informatikë.

PËRFITIME

– Kompensim konkurues

– Mundësi zhvillimi profesional

– Trajnime

– Ambient i këndshëm

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe letër interesi në adresën [email protected] Titulli i email-it duhet të 

jetë “Aplikim për digital marketer”.

Orari i punës është 8:30 – 17:00, e hënë – e premte.

Informacion më të plotë rreth nesh do të gjeni në faqen tonë: www.ketri.al

TBRC