Ekonomist – Kompania Tech-Inspect

Me Kohë Të Plotë
 • Data e Postimit: Tetor 31, 2019
 • Shikime 30
 • 0 Aplikime
 • Niveli i karrierres: Specialist
 • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
 • Gjinia e Preferuar: Te dyja
 • Industrite e Biznesit: Shërbime Biznesi
 • Edukimi: Diplomë Bachelor
Përshkrimi i Punës

Kompania Tech-Inspect e cila operon në fushën e Inspektimeve Industriale, kerkon te punesoje Ekonomist/Financier sipas pershkrimeve te poshte listuara.

Kerkesat qe duhet te plotesoj kandidati jane:

 • Te kete mbaruar shkollen e larte, bachelor dhe master per Ekonomik dega finance/administrim biznesi.
 • Te kete njohuri shume te mira ne excel dhe word.
 • Te njoh sistemin e tatimeve dhe bazen ligjore.
 • Te kete eksperience ne hedhje te dhenash.
 • Te kete te pakten 2 vjet eksperience ne fushen e finances/fusha te ngjashme.
 • Llogaritja e pagave dhe dietave per punonjes.
 • Te kete aftesi te mira analitike dhe perpunim te dhenash.
 • Te kete aftesi te mira komunikuese dhe te punoje ne grup.

Kandidatet te cilet plotesojnë kerkesat e lartepermendura, jane te lutur te dergojnë CV-ne adresat si me poshte:

”Tech-Inspect”

Email: [email protected]

Email: [email protected]

Cel. : +355 67 201 6333