Financier -SALLON I MADH MOBILERIE

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Nëntor 4, 2019
  • Shikime 24
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Dyqane dhe Qëndra tregëtare
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

SALLON I MADH MOBILERIE

Kerkon te punesoje Financier/e per sallon mobilerie me eksperience pune.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit [email protected], ne e-mail te specifikohet pozicioni per te cilin aplikoni.

Personat e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste prane zyrave tona.