FinancierSales Representative (Dentist) – EPPC Albania

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Nëntor 4, 2019
  • Shikime 24
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Tregëti me shumicë
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

EPPC Albania kërkon një Sales Representative (Dentist), për klientin e saj, i cili është një ndër kompanitë më prestigjioze në sektorin e kujdesit shëndetësor në vend.

Përgjegjësitë kryesore:

Promovon dhe menaxhon ciklin e shitjeve për produktet dentare të kompanisë tek klientët;

Identifikon nevojat e klientëve dhe i përmbush me sukses;

Mirëmban marrëdhënien me klientët ekzistues dhe identifikon klientë të rinj;

Raporton në mënyrë periodike tek supervizori i tij/saj.

Kërkesat për këtë pozicion janë:

Diplomë Universitare (e detyrueshme në Stomatologji);

Njohuri dhe eksperiencë e mëparshme pune në këtë sektor (përbën avantazh);

Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze;

Njohuri të mira të paketës MS Office (kryesisht Word-Excel);

Të ketë leje drejtimi automjeti dhe disponibilitet për të udhëtuar;

Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe bindëse.

Të dhënat:

Pozicioni: Sales Representative (Dentist);

Vendndodhja: Qendër, Tiranë;

Orari: 40 orë;

Kontrata: Sipas Kodit të Punës;

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni aplikimin tuaj, duke ndjekur linkun e mëposhtëm:

https://aplikim.eppc.al

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj do të kualifikohet. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.