Graphic Designer – Kostricani-Technology

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Korrik 31, 2019
  • Shikime 41
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Shërbime Biznesi
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Kostricani Technology kompani qe operon ne tregun nderkombetar ne Webdevelopment edhe Graphic Design kerkon te punesoje full time:

5 Graphic Designer

Aftësitë e kërkuara:

– Të ketë eksperiencë pune.

– Të jetë origjinal, me sens të lartë kreativiteti dhe vizualiteti

– Të jetë i kujdesshëm ndaj detajeve

– Të jetë fleksibël, entuziast dhe konfident

– Njohuri mbi paketën Adobe (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign) ose CorelDraw 3D Max.

– Të dijë anglisht.

Mund të aplikoni duke dërguar CV tuaj si edhe një portofol punësh në adresën: [email protected]

TBRC