INFERMIER/E – Nurse Express

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Gusht 9, 2019
  • Apliko Para: Gusht 30, 2019
  • Shikime 36
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Shëndetësi
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
Përshkrimi i Punës

Klinika mjekesore Komuna Parisit ne kuader te zgjerimit te stafit dhe sherbimeve te saj kerkon urgjentisht:

INFERMIER/E TE PERGJITHSHEM PER SHERBIMIN `INFERMIER NE SHTEPI`

Kandidati duhet te kete :

1.Licensen per ushtrimin e profesionit,

2.Eksperience te meparesme pune,

3.Fleksibilitet pasi puna do te zhvillohet me 3 turne.

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV ne adresen e emailit :

[email protected] ose kontaktoni ne numrin e telefonit : 0696095222

Faleminderit!

Cel. : 0696095222

TBRC