INSTRUKTOR PER LENDEN “CISCO [CCNA]” – INSTITUTI “LEONARDO DA VINCI”

Me Kohë Të Pjesshme
  • Data e Postimit: Shtator 7, 2019
  • Shikime 46
  • 1 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Industrite e Biznesit: Arsim dhe Edukim
  • Edukimi: Master
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

INSTITUTI “LEONARDO DA VINCI” në kuadër të zgjerimit të stafit akademik kerkon Inxhinier Elektronik me njohuri shum te mira ne paisjet CISCO, per ta aktivizuar ne mesimdhenie Part Time.

Kandidati duhet te jete i diplomuar ne Inxhinieri Elektronike dhe te kete eksparience pune ne perdorimin dhe konfigurimin e paisjeve CISCO.

Te interesuarit te dergojne nje CV me Fotografi ne adresen e meposhtme:

Email: [email protected]

TBRC