Inxhinier IT -RATECH shpk

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Tetor 15, 2019
  • Shikime 25
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Telekomunikacion
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

RATECH shpk është një kompani që ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e sistemeve të sigurisë dhe telekomunikacionit shpall pozicionin vakant për “Inxhinier IT”.

Të interesuarit duhet të kenë mbaruar Master Shkencor dhe të jenë të pajisur me çertifikime si :

Project Management Professional – P M P

ITIL Foundation Certificate in IT Service Management

Lead Auditor për “Sistemin e menaxhimit të Sigurisë së Informacionit“

Lead Auditor për “Teknologjinë e Informacionit – Menaxhimi i Sherbimeve”

IP CCNA

PRINCE 2

Eksperienca e punës nuk është detyrim. Rëndësi kanë kualifikimet!

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në adresën e emailit [email protected]