Inxhinier Ndertimi / Hidroteknik – Euro Lines Shpk

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Tetor 8, 2019
  • Shikime 43
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Ndërtim
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Shoqëria Euro Lines Shpk ne kuader te projekteve hidroenegjitike qe ka, ofron dy pozicione vakante si Inxhinier Ndertimi 

/ Hidroteknik me kualifikimet dhe njohurite e meposhtme:

1. Te jete i diplomuar pranë Fakultetit te Inxhinierise se Ndertimit, perfshire nivelin Master Profesional ose Shkencor.

2. Njohuri te mira te gjuhes angleze dhe italiane (preferencialisht).

3. Njohuri shume te mira ne AutoCAD, Microsoft Office.

4. Te kete njohuri mbi plotesimin e dosjeve perfundimtare te objektit.

5. Te zbatoje me rigorozitet kushtet e sigurimit teknik.

6. Te jete fleksibel, me fryme pozitive dhe bashkepunues.

Te interesuarit te dergojne CV e tyre duke specifikuar pozicionin e punes per te cilin aplikojne ne adresen e e-mailit: 

[email protected]

Shenim*: Eshte kusht qe te interesuarit per pozicionin ne fjale te jene te diplomuar ne Inxhinieri 

Ndertimi/Hidroteknike.