Inxhinier Ndertimi -KOMPANIA ASAB Sh.p.k

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Gusht 2, 2019
  • Shikime 25
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 3 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Ndërtim
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

KOMPANIA ASAB Sh.p.k me aktivitet kryesisht ne prodhimin e asfaltit dhe te markave te ndryshme te betoneve 

eshte e interesuar te punesoje nje Inxhinier Ndertimi.

Kerkohet te kete eksperience minimalisht 3 vjecare ne kete fushe.

Te interesuarit te nisin Cv-te e tyre ne adresen:[email protected]

TBRC