Jurist – JBC International

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Tetor 3, 2019
  • Apliko Para: Tetor 30, 2019
  • Shikime 11
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 3 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Sherbime Juridike
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Italisht
Përshkrimi i Punës

Kerkoni te punoni ne nje kompani ku njohurit dhe aftesite tuaja vlersohen?

Per klientin tonë, kompani me eksperience me shume se 20 vjet ne treg ne fushen e: turizmit, ndertimit dhe transportit kërkojme të punësojmë nje person në pozicionin jurist.

Personat e interesuar duhet të plotësojnë këto kritere:

Të ketë përfunduar arsimin e lartë, në Drejtësi

· Të ketë experience minimum 3 (tre) vjecare.

· Të njohë legjislacionin, preferohet te kete experience ne legjislacion ne fushen e ndertimit, prokurimit publik dhe shoqerive tregtare.

· Te kete njohuri të mira të gjuhës angleze njohja dhe gjuhes italiane perben avantazh

· Te kete njohuri shumë të mira të programeve kompjuterike/Paketa Microsoft Office etj.

· Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, organizuese.

· Të jenë të qarte ne komunikim te dine cfare kerkojne, te marrin/japin pergjegjesi.

· Aftësi të mira organizative dhe pune në grup etj.

Mirëpresim aplikimet për këtë mundësi, ju lutemi dërgoni CV me foto dhe leter motivimi duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: [email protected] Deri ne date 07/10/2019

* Aplikimet pranohen vetem me e-mail, vetem kandidatet e perzgjedhura do te kontaktohen.

TBRC