KAMARJER/ ND KAMARJER

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Shtator 3, 2019
  • Shikime 25
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Bare, Hotele dhe Restorante
  • Edukimi: Shkollë e mesme
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Tashmë nën një manaxhim të ri, kërkojme të rekrutojmë personelin më të kualifikuar, me pagat më të mira në treg, kushte shum te mira pune!

Për një nga restorantet me prestigjoze të kompleksit tone kërkojme:

KAMARJER/ ND KAMARJER

PAGA (28 000 LEKE +BONUSSE)

Per me teper informacion ju lutemi dergoni cv-te tuaja me foto ne adresen [email protected] 

ose mund te paraqiteni personalisht ne zyrat e Kompleksit “Taiwan” me nje foto ne adresen: Parku “Rinia”, Tirane. Tel : +355 42251223 

TBRC