Klinika Dentare KETIDENT

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Tetor 31, 2019
  • Shikime 26
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Femer
  • Industrite e Biznesit: Shëndetësi
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Kerkojme nje studente te stomatologjise per asistente dentare.

Aplikoni me nje CV tuajen tek [email protected]

Shkruani edhe nurmin e cel ne email, dhe prisni telefonaten tone!

Klinika Dentare KETIDENT

http://www.ketident.com