Magazinier – F&M Reklama

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Nëntor 5, 2019
  • Shikime 21
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Prodhim
  • Edukimi: Shkollë e mesme
Përshkrimi i Punës

F&M Reklama është një nga kompanitë kryesore në tregun e reklamave në Shqipëri,

e cila ofron të gjitha produktet dhe shërbimet në fushën e reklamimit,

ku përfshihen: tabela ndriçuese, printime dixhitale indoor/outdoor, punime me gërma 3D,

punime profesionale të teknologjisë LED, reklama në seri, billborde, karburante, stenda promocionale,

artikuj promocionalë, reklama elektronike etj.

Aktualisht po kërkojmë një Magazinier.

Kerkesa:

– Minimalisht me arsim të mesëm

– Të njohë mirë dhe të ketë punuar me Microsoft Excel

– Të ketë dëshirë të mësojë sistemin Alpha Web

– Preferohet me eksperiencë në magazinë

Afati i aplikimit: 18 nentor 2019.

Ku mund të aplikoni

Jeni të lutur të dërgoni CV-në në adresën [email protected], të telefononi në numrin +355 67 60 42 013, ose klikoni butonin më poshtë: