Manaxhere Shitjesh – OLA1

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Tetor 4, 2019
  • Apliko Para: Tetor 31, 2019
  • Shikime 12
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Manaxher
  • Eksperienca e kerkuar: 3 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Femer
  • Industrite e Biznesit: Tregëti me shumicë
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht, Italisht
Përshkrimi i Punës

OLA 1 shpk (www.ola1.com) kerkon te punesoje Manaxhere Shitjesh (Femer) ku detyrat kryesore jane:

1. Komunikim me klientet nepermjet kontakteve te drejtperdrejta ose jo, lidhur me prezantimin e produkteve dhe sherbimeve te ofruara nga kompania.

2. Mbajtje periodike e te dhenave te te gjitha porosive, krijimi i nje data base.

3. Te integrohet ne menyre sa me profesionale me te gjitha produktet dhe sherbimet qe realizon kompania.

4. Zgjerimi i tregut si dhe menaxhimi sa me i mire i portofolit te klienteve potencial dhe i te gjithe procesit te shitjes.

Kualifikimi qe duhet te kete:

1. Diplome Universitare ne Administrim Biznesi ose nje diplome e Nivelit te Dyte e cila lidhet me kete profil.

2. Eksperience pune si manaxhere shitjesh 3 vjet.

3. Gjuhe e huaj Anglisht dhe Italisht.

Orari i punes eshte 8:00 – 16:30 ose 09:00 – 17:30.

Nese jeni e interesuar dergoni CV ne email: [email protected]

Vizitoni website www.ola1.com per te patur informacion rreth profilit te kompanise.

TBRC