Menaxher dyqani Yves Rocher Serbi – IMI FARMA shpk

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Shtator 4, 2019
  • Shikime 62
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Manaxher
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Tregëti me shumicë
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

IMI FARMA shpk nje nder shoqerite me te zhvilluara ne tregun farmaceutik shqiptar te distribucionit te medikamenteve .

Aktiviteti I saj eshte I perqendruar ne shitje me shumice e pakice, import-eksport te produkteve farmaceutike humane dhe veterinare, te pajisjeve mjekesore, kozmetike, te produkteve ushqimore humane e veterinare te perdorimit te gjere, krijimi dhe shfrytezimi i klinikave mjeksore si edhe botimi i materialeve te ndryshme mjeksore etj.

IMI FARMA shpk, kerkon menaxher te rrjetit te dyqaneve Yves Rocher Serbi me te dhenat si me poshte: 

Menaxhimi I fushatave të marketingut 

Mbajtja e kontakteve me kompanine meme ne France

Manaxhimi i kanaleve sociale të medias së kompanise;

Organizimi i promocioneve të vazhdueshme si element taktike për të rritur shitjet; 

Drejton stafin për realizimin e objektivave;

Ndan detyrat dhe përgjegjesitë për stafin në varësi edhe kontrollon zbatimin e detyrave 

Menaxhimi I stokut dhe i skadencave

Mbjatja/krijimi i kontakteve me klientet e shumices

Kerkesat per pozicionin

Te kete kryer arsimin e larte,

Te kete eksperience pune ne shitje minimalisht 1 vit.

Te jete 1/ e komunikueshme dhe bindes

Te zoteroje anglishten mbi nivel B2

Aftësi për të menaxhuar kohën në terren,

Aftësi të mira organizative në zgjidhjen e situatave të ndryshme në treg,

Të jetë i gatshëm të pershtatet, të marrë përgjegjësi,

Të jete i aftë të punojë në grup,

Të jetë i aftë të punojë nën presion,

Të jetë i aftë të zgjidh problemet personalisht,

Te kete leje drejtimi ( B)

Duhet t’i permbahet ketyre rregullave:

· Te kene perkushtim maksimal gjate orarit te punes

· Te jete i/e komunikueshme me koleget dhe te gatshme ne çdo kohe te japin ndihmen e tyre per nevojat e shoqerise.

· Te karakterizohen nga ndershmeria,integriteti dhe korrektesia.

· Te kene aftesi organizative, kreative dhe te ndihmojne ne dhenien e

ideve te reja.

Te interesuarit te dergojne CV-ne me Foto ne adresen e e-mailit [email protected]

Aplikimet jane te hapura deri me dt. 12.09.2019

TBRC