Menaxher Hoteli – Classic Hotel & Restaurant

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Gusht 2, 2019
  • Shikime 21
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Manaxher
  • Eksperienca e kerkuar: 4 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Bare, Hotele dhe Restorante
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht, Italisht
Përshkrimi i Punës

Kerkohet menaxher hoteli.

Classic Hotel kerkon te punesoje menaxher te pergjithshem. Kerkesat jane si me poshte:

1- Ekperience e meparshme ne hoteleri-turizem.

2- Njohuri ne gjuhen angleze dhe italiane.

3- Njohuri te mira rreth online channels (Booking, Expedia) dhe lidhje me agjensi turistike.

4- Aftesi te mira organizative per evente etj.

5- Aftesi te mira komunikuese dhe drejtuese.

6- Mosha minimale 30 vjec.

Personat e interesuar te dergojn cv-ne ne email : [email protected] ose te kontaktojn ne 0699756351

TBRC