Menaxher Shitjesh – Tex Detergjent

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Nëntor 6, 2019
  • Shikime 32
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Manaxher
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Tregëti me shumicë
  • Edukimi: Shkollë e mesme
Përshkrimi i Punës

Kompania Tex Detergjent ofron vende pune për menaxher shitjesh në terren.

Të ketë arsimin e mesëm (arsimi i larte përbën avantazh).

Të jetë aktiv dhe të përballoj fluksin e ditës.

Të ketë minimalisht 2 vite eksperiencë në treg dhe të bashkëpunoj në grup.

Të jetë energjik dhe të ketë dëshirë për të punuar në grup.

Të jetë motivues ndaj realizimit të objektivave të kompanisë.

Rroga bazë 50,000 Leke te Reja+Përqindje mbi shitjet

(KERKOHEN VETEM ME EKSPERİENCE NE FUSHEN E SHİTJEVE )

(PA EKSPERİENCE, NJOHURİ ME MARKETET, MİNİMARKETET, DHE SHUMİCAT MOS TE DERGOJNE CV)

[email protected]

Cel:0697361823

Tex detergjent është një kompani që operon në fushën e pastrimit dhe jo vetëm.Ne familjen e saj kemi një gamë të gjërë produktesh dhe një shtrirje të gjërë territoriale në treg,dhe si rrjedhojë kemi nevojë për zgjerim stafi.

Cel:0697361823