Menaxher Shitjesh

Me Kohë Të Plotë
 • Data e Postimit: Gusht 13, 2019
 • Apliko Para: Gusht 31, 2019
 • Shikime 41
 • 0 Aplikime
 • Paga e Ofruar 50,001 Lek - 60,000 Lek
 • Niveli i karrierres: Manaxher
 • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
 • Gjinia e Preferuar: Mashkull
 • Industrite e Biznesit: Shërbime Biznesi
 • Edukimi: Diplomë Bachelor
 • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Kompania Tex Detergjent ofron vende pune për menaxher shitjesh në terren.

Të ketë arsimin e mesëm (arsimi i larte përbën avantazh).

Të jetë aktiv dhe të përballoj fluksin e ditës.

Të ketë minimalisht 2 vite eksperiencë në treg dhe të bashkëpunoj në grup.

Të jetë energjik dhe të ketë dëshirë për të punuar në grup.

Të jetë motivues ndaj realizimit të objektivave të kompanisë.

Rroga bazë 50,000 Leke te Reja+Përqindje mbi shitjet

(KERKOHEN VETEM ME EKSPERİENCE NE FUSHEN E SHİTJEVE )

(PA EKSPERİENCE, ME MARKETET, MİNİMARKETET, DHE SHUMİCAT MOS TE DERGOJNE CV)

[email protected]

Cel:0697361823

Tex detergjent është një kompani që operon në fushën e pastrimit dhe jo vetëm.Ne familjen e saj kemi një gamë të gjërë produktesh dhe një shtrirje të gjërë territoriale në treg,dhe si rrjedhojë kemi nevojë për zgjerim stafi.

Cel:0697361823

TBRC