Mesues gjuhes Daneze – Shkolla Amerikane “Kristofor Kolombi”

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Tetor 4, 2019
  • Apliko Para: Tetor 31, 2019
  • Shikime 8
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Arsim dhe Edukim
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
Përshkrimi i Punës

Shkolla Amerikane “Kristofor Kolombi” kerkon mesues gjuhes Daneze, orari fleksibel.Dergoni CV tek email : ose na kontaktoni sa më pare ne numrat tanë të telefonit.Ju mirepresim!

TBRC