Mësues/se – Time Center

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Shtator 11, 2019
  • Apliko Para: Shtator 26, 2019
  • Shikime 105
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Arsim dhe Edukim
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
Përshkrimi i Punës

Institucioni Arsimor Profesional “Time Center” kërkon të punësoje Mësues/se me kohë të plotë për:

Ciklin e Ulët (2 Vende)

Matematikë

Gjuhë Shqipe

Parashkollor (2 Vende)

Kandidatët duhet të plotësojnë kushtet e mëposhtme:

– Të kenë mbaruar shkollën e lartë për mësuesi në degën që aplikojnë.

– Të kenë eksperiencë pune në fushën e arsimit dhe edukimit.

Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë dokumentat e mëposhtëm në adresën e e-mail [email protected]

CV

Diploma ose një dokument që vërteton arsimin përkatës.

Vetëm aplikatët që kanë plotësuar të gjitha kriteret e kërkuara do të merren parasysh.

Vetëm aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Cel. : 069 86 85 731

TBRC