Montues/Sistemues Xhamash – ALBADOMIKA

Me Kohë Të Pjesshme
  • Data e Postimit: Tetor 7, 2019
  • Apliko Para: Tetor 23, 2019
  • Shikime 8
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Prodhim
  • Edukimi: Shkollë e mesme
Përshkrimi i Punës

ALBADOMIKA kerkon Montues/Sistemues Xhamash

Kualifikimet:

Kerkohet person gjinia mashkull.

Te kete aftesi dhe deshire per pune ne fushen e aksesoreve dhe sistemeve te xhamit.

Puna eshte e perhershme dhe me kohe te plote.

Nevojitet te kete patente te klasit B.

Email : [email protected]

Cel : 0689000010

TBRC