OFFICE MANAGER – CTA-GROUP

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Gusht 7, 2019
  • Shikime 19
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Shërbime Biznesi
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

KERKOHET OFFICE MANAGER

KRITERET E KERKUARA:

-TE KETE NJOHURI SHUME TE MIRA TE GJUHES ANGLEZE

-TE KETE NJOHURI NE PROGRAMET BAZE TE KOMPJUTERIT

-TE JETE E KOMUNIKUESHME

TE JETE PROFESIONALE

TE JETE DISKRETE

OFROHET: 

DISPONIBILITETI (FULL-TIME)

PAGESA E KENAQSHME

OFROJME KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE DHE KORREKTESI MAKSIMALE NE DETYRIMET TONA!

TE INTERESUARIT TE DERGOJNE CV NE ADRESEN: [email protected]

KUJDES: DO TE MERREN PARASYSH VETEM CV-te NE GJUHEN ANGLEZE.

TBRC