Operator komunikimi – Go Dental Tour

Kjo pune eshte plotesuar
Me Kohë Të Plotë
 • Data e Postimit: Shtator 10, 2019
 • Shikime 228
 • 1 Aplikime
 • Niveli i karrierres: Fillestar
 • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
 • Gjinia e Preferuar: Te dyja
 • Industrite e Biznesit: Shërbime Biznesi
 • Edukimi: Shkollë e mesme
 • Gjuhet e Huaja: Anglisht, Italisht, Spanjisht, Greqisht
Përshkrimi i Punës

Go Dental Tour, kompani sherbimesh marketing ne fushen e turizmit dhe mjekesise dentare, ne fazen e zhvillimit dhe zgjerimit te aktivitetit te saj kerkon te punesoje ne pozicionet:

 • 20 > OPERATORE te gjuhes Greke dhe 2(dy) Team Leader
 • 20 > OPERATORE te gjuhes Angleze dhe 2(dy) Team Leader
 • 20 > OPERATORE te gjuhes Italiane dhe 2(dy) Team Leader
 • 20 > OPERATORE te gjuhes Spanjolle dhe 2(dy) Team Leader

 

Kriteret :

– Eksperience te meparshme ne kompani sherbimesh Call Center (Min 3 mujore)

– Gjuha e huaj qe zoteroni te jete ne nivele profesionale komunikimi

– Te jete i disponueshem per kohen “full time”

 

Ofrohet:

– Kushte komode pune dhe ambjente moderne

– Pagesa duke filluar nga 350 lek/ora plus Bonuset sipas performances

– Kontrate te rregullt pune ne baze te legjislacionit Shqiptar

– Orare fleksibel dhe me turne

 

– Aplikimet per kete pozicion pune mund ta dergoni ne nje nga format e meposhtme :

@ ne adresen e emailit: [email protected]

@ duke derguar aplikimin direkt nga platformat njoftime.biz (edhe pa u regjistruar)

@ nga aplikimi i hapur per kete vend pune qe do te gjeni ne faqen Facebook: https://www.facebook.com/njoftimepunesimi/

Suksese!