OPERATOR ne gjuhen ITALIANE

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Shtator 20, 2019
  • Apliko Para: Tetor 25, 2019
  • Shikime 35
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Shërbime Biznesi
  • Edukimi: Shkollë e mesme
  • Gjuhet e Huaja: Italisht
Përshkrimi i Punës

Bluenergy shpk, kompani “Call Center” e cila operon per nje kohe te gjate ne treg ne saj te marreveshjeve kontraktuale  dhe partnereve te saj te besueshem. Ne vijim te zgjerimit te stafit  ofron mundesi punesimit ne pozicionin:

 

OPERATOR ne gjuhen ITALIANE per fushatat:

‣ Telecom _ Fastweb

‣ Energia – Tiscali

‣ Google – Vodafone

• Njohes i mire i gjuhes Italiane

• Ekperiencat e meparshme kane prioritet

• Aftesi te mira komunikimi ne shitje

Mundesia qe ju OFROHET:

Pagese e LARTE + BONUSE

Fleksibilitet ne ORARE, 6 ose 8 orareshe

Ambjent miqesor dhe kushte komode pune

Mundesine e zgjedhjes se fushatave

 

⋟ dergoni aplikimin tuaj ne :

@ adresen e emailit: [email protected]

@ direkt nga platformat njoftime.biz (edhe pa u regjistruar)

@ Facebook: https://www.facebook.com/njoftimepunesimi/

 

 

 

 

TBRC