OPERATOR OUTBOUND ITALISHT me EKSPERIENCE / BONUESE FINANCIARE

Kjo pune eshte plotesuar
Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Shtator 20, 2019
  • Shikime 153
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Shërbime Biznesi
  • Edukimi: Shkollë e mesme
  • Gjuhet e Huaja: Italisht
Përshkrimi i Punës

Contact Service shpk, kompani call center qe operon e sukseshme nder vite me sherbimet profesionale inbound dhe outbound te gjuhes Italiane kerkon te punesoje:

OPERATOR OUTBOUND te gjuhes ITALIANE me EKSPERIENCE

Kriteret:

– Te zoteroj gjuhen Italiane ne menyre profesionale

– Te kete eksperience minimalisht 6-muaj per sherbimet Inbound ose outbound

– Aftesi te mira teknike komunikimi me klientet

Ofrohet:

– Nivel pagese mbi mesataren e tregut te sherbimeve CC

– BONUESE te larta sipas performances ne shitje- Kushte komode dhe ambjent miqesor pune

– Trainime dhe suport te vashdueshem te njohurive profesionale

Dergoni CV tuaj ne nje nga format e meposhtme te aplikimit :

@ Email: [email protected]

@ Apliko direkt nga platformat njoftime.biz

@ Facebook: https://www.facebook.com/njoftimepunesimi/

 

➠ Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontakohen ne fazen e intervistes. Suksese!