Operator per Makinerite e Printimit dhe Stampimit – F&M Reklama sh.p.k

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Korrik 31, 2019
  • Apliko Para: Gusht 23, 2019
  • Shikime 60
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Prodhim
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

F&M Reklama sh.p.k kompani e specializuar ne fushen e printimeve dixhitale kerkon te punesoje Operator per Makinerite e Printimit.

Aplikanti duhet :

-Te njohe gjuhen angleze

-Te njohe kompjuterin dhe programet baze

-Mosha: 23-35vjec

-Te kete eksperience pune

-Te kete mbaruar arsimin e mesem

Aplikantet mund te dergojne CV e tyre ne adresen [email protected] brenda dates 31 korrik 2019.

TBRC