Operator Turizmi ne Departamentin e Gjuhes Gjermane – VAS TOUR OPERATOR

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Tetor 8, 2019
  • Apliko Para: Tetor 30, 2019
  • Shikime 7
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Femer
  • Industrite e Biznesit: Turizëm
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Gjermanisht
Përshkrimi i Punës

VAS Tour Operator, nje nga kompanite lider ne tregun e turizmit ne Shqiperi, Kosove dhe Maqedoni,

njofton se në departamentin e Gjermanishtes eshte krijuar nje vend i lire pune.

Kerkesat për vendin e punës:

Kritere te vecanta:

– Kandidati duhet të ketë përfunduar studimet e larta në fakultetin e Filologjise , dega GJERMANISHT ose nje nga deget e shkencave ekzakte me njohuri te shkelqyera te gjuhes gjermane

– Kualifikimet pasuniversitare perbejne avantazh.

– Te kete eksperience pune mbi 2 vjet

Aftesi nderpersonale:

• Kandidati duhet te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe ndertoje marredhenie nderpersonale.

• Aftesi te mira ne zgjidhjen e problemeve dhe aftesi organizative.

• Menaxhim i mire i stresit dhe orientim ndaj detajeve.

• Njohje te mire te industrise se turizmit dhe sherbimit ndaj klientit.

• Dedikim ndaj respektimit te afateve dhe aftesi per te punuar ne skuader.

• Aftesi te mira shkrimi dhe njohuri kompjuterike.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV dhe letër interesi në adresën: [email protected], duke specifikuar ne subjekt pozicionin per te cilin aplikoni.

Shperblimi do te bazohet ne eksperiencen dhe edukimin e secilit.

CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste.

Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al.

TBRC