Prezantuese, Shitese ne Show-Room – Lamthi Group

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Gusht 16, 2019
  • Shikime 21
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Femer
  • Industrite e Biznesit: Ndërtim
  • Edukimi: Shkollë e mesme
Përshkrimi i Punës

Lamthi Group, një kompani lider në fushën e ndërtimit, termohidraulikës, teknologjisë së ujit, ndërtimit të pishinave dhe SPA-ve. 

Distributor eksluziv i shumë markave Italiane dhe Gjermane të njohura në gjithë botën. 

Kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit. 

Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i skuadrës në ambjentin e punës. 

Gjithashtu, vleresimi sipas një skeme motivimi në reference të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politikë sociale e grupit tonë.

Shpall pozicion vakant pune: Prezantuese, Shitese në Show-Room me orar të plotë.

KUALIFIKIMET DHE AFTESITE E KERKUARA:

Të ketë minimumi 2 vite eksperiencë pune në profil të njëjtë.

Të ketë aftesi të mira komunikimi dhe të punojë në grup.

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto 

duke percaktuar pozicionin për të cilin aplikoni,

në adresën: [email protected] 

Numër kontakti: 068 3988 216, 068 4091 666

Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, Rruga Dytësore, Km 3

Aplikimet janë të limituara, vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen 

www.lamthigroup.al

TBRC