PROGRAMUES / DEVELOPER – KEY GROUP Shpk

Me Kohë Të Plotë
 • Data e Postimit: Shtator 4, 2019
 • Apliko Para: Shtator 30, 2019
 • Shikime 31
 • 0 Aplikime
 • Niveli i karrierres: Specialist
 • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
 • Gjinia e Preferuar: Te dyja
 • Industrite e Biznesit: Shërbime Biznesi
 • Edukimi: Diplomë Bachelor
 • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Key Group shpk, kompani  kerkimore dhe zhvilluese per tregun nderkombetar dhe Europian te aplikacioneve specifike dhe sistemeve programuese software kerkon te punesoje ne Departamentin e IT:

 

PROGRAMUES te Aplikacionit  GIS

 

Kerkesat specifike:

 • Eksperience te programeve :  Unity 3D/C#(te pakten 3 vite) / ARCore per unity3D per harta(MapBox)/ Sherbimet REST
 • Zhvillime Algoritmi per grafiken 3D
 • Eksperience  punen me Vektore, Kuaternion dhe Matrica
 • Bashkepunime ne rrjet

 

Aftesi te nevojshme:

 • Eksperience ne grafiken 2D dhe 3D dhe njohuri te mira te algoritmave per llogaritjen vektoriale
 • Eksperience me sisteme te Machine Learning (mbi te gjitha per njohjen e imazheve)
 • Eksperience ne perdorimin e Google Tensorflow dhe Microsoft ML.NET

 

Mundesite  ju ofron nga kompania:

– Pagesa Financiare te standarteve Europiane ne varesi te nivelit te eksperiences

– Kushte  cilesore pune dhe ambjenti  miqesor i stafit

–  Suport & mbeshtetje  me trajnime te vazhdueshme

 

➠ Kandidatet qe plotesojne kriteret e mesiperme lutem te aplikojne:

Direkt nga platforma njoftime.biz

Facebook: https://www.facebook.com/njoftimepunesimi

Email: hragency.al@gmail.com

 Suksese!

 

TBRC