Punonjes/e zyre per shitje-marketing – TONER TAXI

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Tetor 9, 2019
  • Apliko Para: Tetor 31, 2019
  • Shikime 12
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Tregëti me shumicë
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Tirane, ofrojme vend pune punonjes/e zyre per shitje-marketing

Kandidati duhet:

Te njohe mire programet word, exel, e-mail

Te dije te perdore mire kerkimin ne internet.

Te kete aftesi komunikuese.

Preferohet te ket eeksperienca te ngjashme.

Orari punes 8.30-17.00 .

30 min pushim ne dreke.

E shtuna 5 ore pune

Pushimet vjetore ne gushte

Detyrat:

Puna me klientet egzistes dhe te rinj, telefonata, emaile, oferta, praktika te tjera zyre.

Te interesuarit te dergojne CV me fotografi ne adresen e-mailit:

[email protected]

Ky pozicion pune eshte per muajin shtator.

Nuk pranohen intervista, pa derguar me pare CV-ne dhe pa u kontaktuar nga ana jone.

Per me shume informacion per firmen vizitoni www.tonertaxi.info

Kompania tregton bojra, pjese per printera, fotokopje dhe servise.

Shkruani ne subjektin e-mail-it per cilin pozicion aplikoni si me poshte:

“Aplikoj per punonjes/e zyre shitje & marketing”

5 dite trajnim itensiv pa pagese.

Puna ndodhet tek:

Zona Komuna e Parisit. Rruga Kodra e Diellit

TBRC