Punonjes magazine – PHARMA ONE shpk

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Nëntor 7, 2019
  • Shikime 35
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Tregëti me shumicë
  • Edukimi: Shkollë e mesme
Përshkrimi i Punës

PHARMA ONE shpk kerkon te punesoje punonjes magazine.

Kerkesat:

Përgjegjës për vendosjen e produkteve farmaceutike ne destinacionin e tyre në magazinë sipas emërtimit, bar-kodit, skadencës etj;

Pergatitjen e porosive te klienteve sipas flete porosise me saktesi maksimale dhe ne menyre eficente.

Ndarjen e produkteve sipas series / skadences / dhe cmimit.

Furnizimin e rafteve sipas nevojes dhe volumit te shitjeve.

Mbajtja e zones paster dhe te organizuar.

Detyra tjera sipas nevojave te departamentit.

Kriteret:

Arsim i mesëm eshte minimum;

Përvojë e mëparshme në pozicione të ngjashme perbejne avantazh;

Të jetë person i shkathë, me komunikim dhe me sjellje te mire.

Ofrohet:

-pagese e kenaqshme

-Kushte komode pune

Te interesuar per kete pozicion te na dergojne cv ne adresen e e-mail [email protected]