SENIOR NETWORK ADMINISTRATOR – Abissnet sha

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Tetor 4, 2019
  • Apliko Para: Tetor 31, 2019
  • Shikime 8
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Telekomunikacion
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Abissnet është shoqëria e dytë më e madhe në vend që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit ,televizionit dhe telefonisë fikse për klientët e saj, në të gjithë territorin e Shqipërisë.Detyrat- Instalon/konfiguron pajisjet për network routera, switche.- Ndjek problematika në rrjet dhe të klientëve.- Mirëmban dhe përmirëson rrjetin Backbone.Kualifikimet / Kërkesat+2 vite experiencë në Network (eksperienca në ISP përbën avantazh)- Njohuri shumë të mira në protokolLe routimi OSPF / BGP- Njohuri shumë të mira në Layer 2 Vlan / STP- Njohuri shumë të mira në pajisjet Cisco / Mikrotik- Certifikime CCNA/CCNP përbëjnë avantazh.- Njohuri ne VoIP dhe Linux përbëjnë avantazh.Për aplikime:E-mail:

TBRC