Shitese ne Coffee Shop – “Mon Chéri

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Tetor 11, 2019
  • Shikime 25
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Femer
  • Industrite e Biznesit: Dyqane dhe Qëndra tregëtare
  • Edukimi: Shkollë e mesme
Përshkrimi i Punës

Kompania “Mon Chéri” kerkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop

NE OFROJMË PËR PUNONJËSIT TANË:

Pagesë konkurruese

Program trajnimi profesional

Program të zhvillimit në karrierë

Sigurime shoqërore dhe shëndetësore

Bonuse në varësi të performances

Kushte te mira pune

Rritje e përfitimeve sipas vjetërsisë në punë

KUALIFIKIME/KËRKESA:

Të ketë përfunduar shkollën e mesme/të lartë

Të jetë e gatshme të punojë me kohë të plotë

Preferohen kandidatë në moshën 25-35 vjec

Të pëlqejë punën në grup

Të ketë aftësi të shkelqyera komunikuese

Të krijojë dhe ruajë marrëdhënie të mira me bashkëpunëtorët dhe kolegët.

Të jetë e përkushtuar në punë, të ketë vetëbesim dhe vetë-motivim.

Të jetë e aftë të kryejë detyrat sipas prioriteteve që kanë.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it:punë[email protected]

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

“Mon Chéri sh.p.k”

Rr. Dardania , Autostrada Tr-Dr, km 5 Tirane

Kontakt : 068 80 47315