Shitje – Teoren shpk

Kjo pune eshte plotesuar
Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Tetor 4, 2019
  • Shikime 52
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Femer
  • Industrite e Biznesit: Dyqane dhe Qëndra tregëtare
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
Përshkrimi i Punës

Kompania Teoren është në kërkim të vajzave energjike, te motivuara, të afta dhe të gatshme për t’u berë pjesë e ekipeve të shitjeve të markës Ecosoft .
Kriteret:
• Të jenë të përkushtura.
• Të afta.
• Të buzëqeshura.
• Të gatshme për të marrë pergjegjësi.
Kandidatët janë të lutur të dërgojnë aplikimet e tyre me E-mail në adresën [email protected] Ose të kontaktoni ne nr: +355 (0) 67 60 54 350