Specialist/e Blerjesh – Pharma One shpk

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Shtator 11, 2019
  • Apliko Para: Shtator 25, 2019
  • Shikime 23
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Tregëti me shumicë
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Pharma One eshte distributori kryesor farmaceutik ne Shqiperi me mbi 20% te vleres se tregut. Misioni yne eshte sherbimi ne kohen dhe cilesine e duhur te te gjithe kerkesave te tregut farmaceutik. Investimet ne teknologji, personel dhe infrastrukture moderne te shperndarjes e vendosin natyrshem Pharma One si partnerin me te besueshem dhe te rendesishem te subjekteve farmaceutike ne vend.

Aktualisht Pharma One eshte e interesuar te punesoje nje Specialist/e blerjesh:

Kandidatet e interesuar duhet te permbushin keto kritere:

 Të ketë mbaruar arsimin e lartë ne deget e Ekonomise ose Matematike.

 Te kete aftesi analitike, te jete i afte te nxjerre statistika dhe raporte.

 Te kete aftesi shume te mira profesionale, komunikuese.

 Te jete i/e sakte, korrekt, bashkepunues.

 Te kete njohuri nga programet financiare dhe nga paketa Microsoft.

 Te kete njohuri te gjuhes angleze.

 Eksperienca te meparshme ne fusha te njejta perbejne avantazh.

 Mosha 25-35 vjec.

Pershkrimi i Postit te Punes:

• Njeh dhe nderton raporte te mira me furnitoret e kompanise.

• Planifikon blerjet.

• Analizon nivelet e stokut dhe raporton per treguesit e realizuar te stokut

• Perditeson dokumentacionin sipas instruksioneve te punes.

• Ndjek problematikat e blerjes.

• Pergjegjes per analizen e statistikave te nevojshme vjetore, mujore dhe ditore.

• Bashkepunon me koleget e punes.

Ofrohen kushte te mira pune, page konkuruese dhe trajnim ne fushen perkatese.

Transporti per ne pune mbulohet nga kompania

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne nje CV ne adresen [email protected]

Vetem kandidatet qe plotesojne te gjitha kriteret do te kontaktohen per interviste

TBRC