SPECIALIST ELEKTRIK – A BI ESSE

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Shtator 6, 2019
  • Shikime 33
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Tregëti me shumicë
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
Përshkrimi i Punës

 

A BI ESSE, kompani lider ne fushen e tregtimit te materialeve elektrike, ndriçimit profesional arkitektural dhe industrial, 

realizimin e projekteve te ndryshme, sistemet inteligjente per godina sherbimesh e banesash, etj.

Pjese e BI ESSE, nje prej kompanive me te medha te kesaj industrie ne Itali, Ceki, Rumani, me nje experience 23 vjecare.

ne tregun shqiptar, A BI ESSE eshte partneri kryesor i me shume se 100 prodhuesve me te rendesishem te industrise si:

Schneider, Legrand, Bticino, Philips, Urmet Group, Icel Coop, Disano, Artemide, Flos, Notifier, Riello, BFT, etj.

Ne kuader te zgjerimit te stafit ABIESSE kerkon Specialist Elektrik

Kerkesa qe duhet te plotesojne Kandidatet :

· Diplome te shkolles se mesme ose te larte ne profilin Elektronik/Elektrik

· Eksperience pune jo me pak se pese vite ne kete fushe

· Leje per drejtim automjeti (patente preference klasi C)

· Njohuri mbi skemat elektrike te kontrollit dhe komandimit

· Njohuri mbi komponentet e qarqeve elektrike dhe paneleve elektrike

· Njohuri mbi instalimet elektrike dhe instalimet e qarqeve te komandimit AC/DC.

Preferohet :

· Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe organizuese

· Te karakterizohet nga ndershmeria, integriteti, konfidencialiteti dhe korrektesia

· Te kete qasje pozitive ndaj punes ne grup dhe iniciativave personale

· Njohuri te mira te gjuhes italiane dhe angleze 

· Njohuri te mira ne fushen e elektro-mekanikes

Per kandidatin e perzgjedhur A BI ESSE ofron nje pakete shume konkuruese qe perfshin, por qe nuk kufizohet vetem ne:

· Page baze konkurruese

· Trajnim dhe suport te vazhdueshem

· Mundesi zhvillimi per nje karriere menaxheriale brenda kompanise

· Kontrate pune me kohe te plote 

· Cdo ore jashte orarit te paguar sipas ligjit

· Perfitime te tjera dhe evente sezonale (udhetime brenda dhe jashte Shqiperise, festa, 

llotari me cmime, etj)

· Mjedis pune i kendshem,miqesor dhe konkurrues

Ftohen te aplikojne te gjithe te interesuarit brenda dates 15/09/2019 ,duke derguar CV te shoqeruar me nje fotografi te koheve te fundit, 

kopje te diplomes dhe listes se notave, ne adresen e e-mailit: [email protected] duke specifikuar tek subjekti 

pozicionin per te cilin aplikoni ose ne adresat : 

ABIESSE – Rr.28 Nentori Nr.73, Autostrada Tirane – Durres, km 6 (perballe QTU-se)

ABIESSE – Filiali perballe ish Stacionit te Trenit.

Takimet tona fillojne me 18/09/2019

TBRC