Specialist Marketing

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Tetor 18, 2019
  • Shikime 28
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Te dyja
  • Industrite e Biznesit: Shërbime Biznesi
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive. Përgjegjës për identifikimin e klientëve potencial dhe arritje të objektivave të shitjes.

Detyrat:

Identifikon targetin e klientëve potencial dhe është përgjegjës për shitje direkt të shërbimeve marketing të kompanisë.

Kryen takime dhe prezanton kompaninë tek klientët potencial.

Identifikon nevojat e klientit dhe përgatit projekt propozim.

Monitoron dhe menaxhon proceset e punës për kryerjen e çdo shërbimi të kërkuar nga klientët.

Mirëmbajtja e klientit aktual.

Përgatit strategji për gjenerimin e klientëve të rinj.

Kualifikimet dhe eksperienca:

Të ketë eksperiencë pune në marketing ose menaxhim minimalisht 1 vit.

Të ketë përfunduar arsimin e lartë, preferuar në degët e Ekonomi/ Marketing.

Të ketë njohuri shumë të mira kompjuterike.

Të ketë njohuri të gjuhës angleze.

Të njoh dhe shkruaj shumë mirë gjuhën shqipe.

Të ketë aftësi të mira për të zhvilluar dhe për të dhënë prezantime.

Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe në ndërtimin e marrëdhënieve të suksesshme mes palëve.

Do të kenë përparësi kandidatët të cilët kanë kualifikime dhe trajnime në fushën e marketingut.

Për këtë pozicion pune ofrohet pagë bazë si dhe bonuse.

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre në adresën e email: [email protected]