Specialist Shitje -Novus Marketing & Consulting

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Shtator 9, 2019
  • Shikime 65
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Manaxher
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Tregëti me shumicë
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

FUNKSIONET BAZE DHE QELLIMI I PERGJEGJESIVE: Përgjegjës për identifikimin e klientëve potencial dhe arritje të objektivave të shitjes.

DETYRAT

Identifikon targetin e klientëve potencial dhe është përgjegjës për shitje direkt të shërbimeve marketing të kompanisë.

Kryen takime dhe prezanton kompaninë tek klientët potencial.

Identifikon nevojat e klientit dhe përgatit projekt propozim.

Monitoron dhe menaxhon proceset e punës për kryerjen e çdo shërbimi të kërkuar nga klientët.

Mirëmbajtja e klientit aktual.

Përgatit strategji për gjenerimin e klientëve të rinj.

KUALIFIKIME DHE EKSPERIENCA

Të ketë eksperiencë pune në marketing ose menaxhim minimalisht 1 vit.

Të ketë përfunduar arsimin e lartë, preferuar në degët e Ekonomi/ Marketing.

Të ketë njohuri shumë të mira kompjuterike.

Të njoh dhe shkruaj shumë mirë gjuhën shqipe.

Të ketë njohuri të gjuhës angleze.

Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe në ndërtimin e marrëdhënieve të suksesshme mes palëve.

Të ketë aftësi të mira për të zhvilluar dhe për të dhënë prezantime.

Do të kenë përparësi kandidatët të cilët kanë kualifikime dhe trajnime në fushën e marketingut.

Për këtë pozicion pune ofrohet pagë bazë si dhe bonuse.

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre në adresën e email: [email protected]

TBRC