Specialist te Shitjeve – Kompania Globe

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Nëntor 1, 2019
  • Shikime 22
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Dyqane dhe Qëndra tregëtare
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Specialist te Shitjeve

Kompania Globe, e krijuar në vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve më të mira nderkombetare me Çelësin e suksesit “ Stafin e përkushtuar ndaj kerkesave dhe pritshmerive te klientit” kerkon te punesoje:

Specialist Shitjesh ne Sektorin e produkteve te Elektronikes dhe Elektroshtepiakeve

Detyrat/Pergjegjësitë

1-Menaxhon procesin e shitjeve direkte dhe punon maksimalisht per gjenerimin e klienteve te rinj.

2-Njeh ne menyre te shkelqyer te gjitha specifikat e produkteve te sektorit ku sherben.

3-Zhvillon zgjidhje te personalizuara per kliente te ndryshem.

4-Pret klientet duke I drejtuar dhe orientuar drejt produkteve te deshiruara.

5-Miremban sektorin e punes.

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes

1-Te kete perfunduar arsimin e larte.

2-Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.

3-Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze (njohja e nje gjuhe tjeter perpos gjuhes angleze perben avantazh).

4-Eksperience ne nje kompani te ngjashme.

5-Person energjik, me iniciative dhe kembengules.

6-Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.

7-Te kete aftesi per te punuar ne Grup.

8-Te jete I disponueshem per te punuar me turne.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat

:Email : [email protected] ose [email protected]

Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme .

Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !