Teknik Elektrik-Hidraulik

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Gusht 7, 2019
  • Apliko Para: Gusht 30, 2019
  • Shikime 32
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Specialist
  • Eksperienca e kerkuar: 5 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Bare, Hotele dhe Restorante
  • Edukimi: Certifikatë Profesionale
Përshkrimi i Punës

“Te Stela Resort” kërkon të punësojë:

“Teknik Elektrik-Hidraulik”

Detyrat dhe Përgjegjësitë 

1. Mirëmban sistemin elektrikë

2. Mirëmban sistemin ngrohje-ftohje

3. Kujdeset për foninë, telefoninë, kamerat, projektorët, televizionin.

Kualifikimet dhe Kërkesat

1. Të ketë përfunduar shkollën e Mesme Profesionale 

2. Të ketë eksperiencë pune të ngjashme mbi 5 vite

3. Të jetë i rregullt dhe i përgjegjshëm në punë

* Transporti është i garantuar nga kompania

Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre ose mund të paraqiten pranë “Te Stela Resort” brenda datës 30.08.2019

Emai: [email protected]

Tel: 068 40 34 463

Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km 7, Mezez, Kashar, Tirane (afër Qtu-së).

TBRC