Teknik i proceseve te teknologjise se informacionit dhe komunikimit

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Korrik 30, 2019
  • Shikime 22
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Fillestar
  • Eksperienca e kerkuar: Deri ne 1 vit
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Shërbime Biznesi
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
Përshkrimi i Punës

Multiservis Center H.D shpk, ofron vende pune ne pozicionin Teknik/e te proceseve te teknologjise se informacionit dhe 

komunikimit, aktivitet qe konsiston ne mirembajtjen e rrjeteve te internetit per Italine.

Kriteret qe kerkohen:

– Arsimi i larte. 

– Njohuri te mira te gjuhes italiane.

– Diponibilitet per te punuar me kohe te plote.

– Me ose pa eksperience pune.

Ofrohet :

-Trajnime.

-Kontrate pune ne perputhje me Kodin e punes.

-Mundesi dhe rritje profesionale ne fushen e Telekomunikacionit.

-Ambient pune pozitiv dhe dinamik.

Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e emailit: [email protected]

TBRC