Zv/ Menaxher/e Marketi – Diambe

Me Kohë Të Plotë
  • Data e Postimit: Shtator 9, 2019
  • Shikime 101
  • 0 Aplikime
  • Niveli i karrierres: Manaxher
  • Eksperienca e kerkuar: 2 Vite
  • Gjinia e Preferuar: Mashkull
  • Industrite e Biznesit: Dyqane dhe Qëndra tregëtare
  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Gjuhet e Huaja: Anglisht
Përshkrimi i Punës

Rrjeti i marketeve Diambe shpk hap vende te lira pune per pozicionin:

ZV/Menaxher/e Marketi ne Tirane

Detyrat dhe pergjegjesite

Ndihmon Menaxherin e Marketit në menaxhimin, organizimin dhe siguron efikasitetin e tërë procesit vijues të punës në fushën e shitjes

Perpilon planin e furnizimit me mall;

Kujdeset për organizimin e marrjes ne dorezim te mallit;

Verifikon afatin e mallit ne depo;

Përcjellë balancën e domosdoshme mes dinamikës së furnizimeve-shitjes-stoqeve;

Paraqet raportin e punës në fund të cdo jave;

Kualifikimet

Komunikativ dhe aftesi nderpersonal

Fleksibil ne pune

Aftesi te shkelqyera ne zgjidhjen e problemeve

Person energjik dhe dinamik

I besueshem dhe vendim marres

I afte te menaxhoj punen dhe kohen ne flukse.

Njohuri te mira te paketes Microsoft (Word, Excel) etj

* Eksperienca ne fusha te ngjashme do te perbente avantazh.

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne: Email-i: [email protected]

Tel 068 9097 555

TBRC