Keshilla per Karrieren

thumbnail
0 komente

Si të gjeni punën…

Si shumë millennials, shpesh më kanë këshilluar që të “ndjek pasionin” në karrierën time. Edhe pse tingëllon e mrekullueshme, është e vështirë ta zbatosh në praktikë. Nuk mund të mos vërejmë mospajtimin që ekziston mes rëndësisë së pasionit në punë..

Lexo më shumë
thumbnail
0 komente

Profesionet që pritet të…

Viti 2018 ka nisur me ambicie për këdo. Krahas shëndetit, që është parësor, një punë më e mirë dhe më shumë të ardhura janë natyrshëm në planet e gjithsecilit, që punon e jeton në Shqipëri. Një mision i vështirë, teksa..

Lexo më shumë
thumbnail
0 komente

Fokusohuni në planet e…

Bëjeni qëllimin tuaj kryesor të fokusoheni në planet e karrierës tuaj çdo 12 muaj. Tamam siç vizitojmë mjekun çdo vit, planifikimi I karrierës duhet të ndërmerret të paktën çdo ditë. Zgjidhni një ditë një herë në vit, dhe bllokoni çdo..

Lexo më shumë
thumbnail
0 komente

3 Këshilla për të…

Ky artikull mbledh tre këshilla themelore që ekspertët e çështjeve të karrierës, kanë menduar se ndihmojnë në ri-gjallërimin e jetës në punë, u japin fryte të cilat nxisin dhe rrisin profesionalitetin tuaj. 1. Jini i hapur ndaj ideve të reja..

Lexo më shumë
thumbnail
0 komente

7 këshilla për ta…

Sapo jeni kthyer nga pushimet, plot me energji pozitive dhe të gatshëm për të ndërmarrë sfida të reja? Kjo është koha e duhur për ta përdorur atë energji dhe për ta çuar karrierën tuaj në një tjetër nivel zhvillimi. Më..

Lexo më shumë